Fri från migrän i 25 år

Fantastiskt och det utan någon metod som har biverkningar. Jag äter och rör mig så att blodsockret är stabilt och då får jag ingen huvudvärk. Det berättar jag om i boken Fri från migrän. Nu är snart handboken klar där jag ger fler tips på hur man kan göra för att prova metoden. Fler kan bli hjälpta och innan metoden är utvärderad vetenskapligt kan vi inte säga vem som blir hjälpt, var och en får prova själv.

Metoden är utan biverkningar, bara bonusverkningar. Man blir piggare och gladare när blodsockret är stabilt. Inget konstigt alls, blodsockret har en mycket viktig funktion hos oss. Läs om andra som också blivit bra med hjälp av metoden under fliken Läsare som blivit hjälpta.

Kristina Ahlström

#Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *