Kontakt

MI Migrän Info AB
Box 850
101 37  Stockholm

info(at) migraninfo.se

org nr   556963-9197
VAT nr SE556963-919701

Bankgiro   360–0137
Swish      123 269 59 22

BIC          HANDSESS
IBAN       SE38 6000 0000 0007 9723 8298

Webbplatsen har utgivnings-
bevis och därmed grundlags-
skydd enligt yttrandefrihets-
grundlagen. MI Migrän Info AB
har utsett Kristina Ahlström till
ansvarig utgivare.


6 tankar kring ”Kontakt

 1. Bästa Kristina!

  Ett stort och innerligt tack för att du har tagit dig tid att skriva boken ”Fri från migrän”!

  I september (2015) blev jag uppringd av en bekant som i tre månader hade prövat dieten utifrån din bok och blivit besvärsfri. Jag har nu för egen del, sedan i september, ätit enligt dieten och min migrän har minskat kraftigt.

  Jag fick migrän som 17 åring och fram till jag var 40 år hade jag 1-3 dagar per månad. När jag närmade mig 40 så ökade det till 6-8 dagar för att kulminera när jag blev 45 och fram till 50 då jag har haft migrän mellan 10 och 15 dagar per månad.

  Jag har märkt att jag är väldigt känslig för socker och på förmiddagarna får det inte gå mer än 2,5 timma mellan målen. Jag tycker att jag äter som en häst men jag har sedan september gått ner 6 kilo vilket var vad jag behövde.

  I alla år har jag sagt att jag har två olika sorters migrän. En som kommer nerifrån nacken och en som är den klassiska, det värker till i tinningen och sedan är det i gång. Den senare migränen har jag trott var hormonell. I och med kostomläggningen har jag sluppit den ”hormonella” migränen men jag har fortfarande kvar den andra som kommer från nacken (förslitningar). Den kallar inte läkarna för migrän men jag blir hjälpt av migränmedicin.

  Jag fick min migrän som 17-åring i samband med att min mormor dog. När jag läste din bok så insåg jag att det i stället var i samband med att jag började arbeta som barnsköterska på sjukhus med oregelbundna arbets- och mattider.

  När jag läste intervjun med din mor, grät jag. Det var som att läsa om mig själv, just under förlossning och hur det var när barnen kom hem från skolan. Så mycket sorg migränen har orsakat mig och mina närstående. Men, tänk att det fanns ett botemedel!

  Det som förvånar mig, trots att du skrev det i din bok, är människors skepticism. Många ler lite så där och säger att det är bra att det fungerar för dig men det skulle inte fungera för mig. Detta utan att ha provat. Min läkare sade att det var bra om jag har hittat en metod som hjälper mig, men den är nog inte till för alla. Sorligt!

  Kristina, jag önskar dig all lycka i ditt arbete för att informera om denna metod/diet. Kan jag på något sätt vara behjälplig så hör av dig.

  Varma hälsningar
  Maria

  1. Stort tack Maria för din berättelse! Jag blir så glad över alla som vill dela med sig av sin positiva erfarenhet. Fler kan bli hjälpta och vi behöver hjälpas åt för att sprida informationen så att andra blir uppmuntrade att prova och se om de blir hjälpta.

   Förhoppningsvis kommer forskarna snart att bli intresserade, om vi kan visa att vi är många kan de inte ignorera denna metod längre. Det är väl bra om fler kan bli fria med hjälp av en biverkningsfri metod? Väl värt att prova. /Kristina

 2. Hej!
  17 december 2015 hade ni ett föredrag bla med Kristina Ahlström och dietisten
  Charlotte G-Flores. Tyvärr missade jag den.
  Är det planerat några fler föreläsningar som handlar om kosten/migrän.
  Hälsningar
  Eva Forsell

  1. Vi planerar en ny träff under våren. Datum ännu inte klart. Återkommer till dig så fort det blir bestämt. Informationen läggs även ut på hemsidan.
   /Kristina

Kommentarer är stängda.