Besök i Trollhättan och Vänersborg 27 och 28 november


Vill du veta mer om metoden som gör mig fri från migrän? Onsdagen den 27 november besöker jag Trollhättans bibliotek. Den 28 november besöker jag Vänersborgs bibliotek. Båda dagarna 17.30-18.30. Välkomna!

Metoden som gör mig fri från migrän handlar om att se till att mitt blodsocker är stabilt. Framför allt gäller det att äta bra mat regelbundet, undvika läkemedel och hormoner som påverkar blodsockret samt planera in fysisk träning på ett bra sätt. En del att tänka på, men om man blir fri från migrän som jag – då är det verkligen värt det. Vid besöken berättar jag om hur jag har gjort för att hålla blodsockret stabilt, ger praktiska tips på hur man får in rutinerna i vardagen.

Trollhättans bibliotek 27 november 2019

Vänersborgs bibliotek 28 november 2019

Kristina Ahlström