Tack till er i Trollhättan och Vänersborg!

Stort TACK till er som kom och lyssnade till föredraget i onsdags i Trollhättan och torsdags i Vänersborg. Jag är så glad att ni tog er tid och lyssnade. I Trollhättan kom 18 personer och i Vänersborg 2, ni var alla hjärtligt välkomna.


När jag åkte hem sent i går från Vänersborg via Göteborg med tåget så var jag trött och glad. Särskilt glad över att höra berättelsen om hur Veronica blev inspirerad av en av mina böcker och sedan kunde hjälpa sig själv till ett migränfritt liv. Nu är det 3 år sedan hon ändrade sina måltider och det är fantastiskt roligt att höra om hur bra hon mår.
Nu hoppas jag att fler blir inspirerade att prova. Tyvärr kan vi inte veta vem som blir hjälpt innan vi har forskning om metoden. I väntan på forskning får vi ingen information om den här metoden från sjukvården. Men ju fler vi blir som blir bra desto närmare i tid måste en forskningsstudie komma. Hur länge ska vi behöva vänta på det?!


En trevlig och smärtfri helg önskar jag er alla!


Kristina Ahlström