700 sålda böcker 2015

Från utgivningen i december 2014 till och med december 2015 har boken Fri från migrän sålt i över 700 exemplar och lånats på bibliotek ett hundratal gånger. Vi är mycket glada för alla som visat intresse för boken och hoppas att flera av er fått hjälp att bli fria från migrän med hjälp av information i boken.

Stort tack till er som hört av er och vill hjälpa till att sprida informationen. Vi behöver bli fler. Fler kan fortfarande bli hjälpta och jag tänkte inte ge upp förrän alla migränpatienter har fått information om metoden och själva tagit ställning till om de vill prova den eller inte. Innan dess hoppas jag att någon forskare ska ha utvärderat metoden vetenskapligt så att vi kan få svar på våra frågor och få reda på hur många som kan bli hjälpta av den här metoden.

Jag är oerhört tacksam om ni som läst boken hör av er med reaktioner på metoden. Under våren kommer vi att starta en insamling av namn på migränpatienter som liksom mor och jag är fria från migrän. Vi vill räkna hur många vi är och visa det för forskarna. Om vi kan redovisa ett större antal kanske de blir intresserade. Ofta blir vi avfärdade med att det är bara ”du och din mor” – men vi blir fler och fler.

Kristina Ahlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *