Svarta vinbär till mellanmål

IMG_9565

Eftermiddagens mellanmål blev kvarg med svarta vinbär och kokosflingor. Mycket gott. En kopp te av torkad pepparmynta smakade gott till.

Vi har haft fint vårväder i dag och jag har varit ute en kort promenad. Mest har jag varit inne och skrivit på nästa bok. Har fått kloka synpunkter som jag går igenom. Det är så intressant att se andra personers tolkning av den text man skrivit. Jag kan skriva tydligare när jag får höra hur andra läser texten.

Har också fått de fina illustrationerna till boken. Så bra de är! Ska bli roligt att få använda dem i boken. Arbetar också med omslaget och har fått ett fint förslag i dag. Man får vrida och vända lite på det, vänja sig, se från olika vinklar – ja det är en process. Boken växer fram. Man vet inte från början hur den ska bli. Snart blir den klar.

Kristina Ahlström

#Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *