Rod Stewart i Globen

Publicerat 2016-05-25, 16:56

I morse fick jag packa för både lunch och middag. Möten under dagen som begränsar möjligheten för lunch och konsert i kväll. Viktigt att jag får en bra lunch och då är det bäst att ta med en matlåda till kontoret. Till kvällen äter jag helst också egen mat innan jag åker i väg till Globen, då vet jag att det blir rätt sorts mat som håller blodsockret stabilt.

För en konsert i Globen – då vill jag inte ha huvudvärk. Är noggrann även med dagens mellanmål så att jag inte riskerar huvudvärk. Har med någon skorpa som reserv, för det kan bli lite lång tid mellan middagen och sista mellanmålet. Jag vill ju höra alla extranummer och så tar det tid innan man kommer hem, många lyckliga människor som ska hem efteråt.

I kväll måste det bli I am sailing med några tusen andra – Härligt!

Kristina Ahlström
#Blogg100