Bokmässan i Göteborg

Framsida Fri fran migran

Nu har vi fått plats för vår monter på bok- och biblioteksmässan i Göteborg 22–25 september i år. Det blir nära forskartorget i år igen. Vi ser fram emot att få visa upp den nya boken som kommer ut till försäljning i maj: Fri från migrän – Handboken – Bra mat för alla och hur man håller blodsockret stabilt.

På bokmässan kommer vi att ge information om metoden som gör mig fri från migrän. Genom att hålla blodsockret stabilt får jag inga migränanfall. Framför allt tänker jag på när och vad jag äter för att få ett stabilt blodsocker. För min del gäller det att äta tre huvudmål och tre mellanmål – varje dag! Vi nästan samma tider – varje dag! Måste planera för det vilket kräver lite uppmärksamhet men vinsten är obetalbar – Fri från migrän.

Kristina Ahlström
#Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *