#Almedalen

IMG_0711

Almedalsveckan är utmärkt för att träffa andra som är intresserade av samhällsfrågor. Har lyssnat på flera intressanta seminarier och fått prata med andra om vikten av vetenskaplig utvärdering av metoden som gör flera fria från migrän. När jag kommer hem gäller det att följa upp alla samtal.

På gågatorna har jag delat ut bokmärke med information om hemsidan och talat med flera som är intresserade. Så många känner igen sig när jag berättar om hur stressen ofta innebär att man äter fel eller inget alls. För mig är stress ett skensamband när det gäller migrän. Så länge jag äter rätt och håller blodsockret stabilt får jag ingen migrän!

På många seminarier talar de om vikten av att nå ut med hälsobudskap till fler. Vi står inför en epidemi av ohälsa som vi kan förhindra genom att ändra livsstil. Alla kan bidra och man inte bara förhindrar sjukdom man mår så himla bra när man håller blodsockret stabilt som jag gör. Rekommenderar alla att prova, inte bara migränpatienter. Testa dig själv i 14 – dagar och se om du känner någon skillnad. I mina böcker finns en testmeny du kan använda. Prova!

Soliga hälsningar

Kristina Ahlström