Julklappstips

Under december månad kommer vi här att lägga ut tips på julklappar, både egna böcker och andras böcker och andra presenter som kan vara bra när man vill hålla blodsockret stabilt.

Första tipset är någon av de fri från migränböcker som MIAB Förlag har gett ut. Alla böckerna finns att köpa i tryckt form och som e-böcker. Den första Fri-från-migrän-boken finns både inbunden och som pocket och nu i november 2019 finns ett kapitel från den boken översatt till engelska. Alla böckerna finns att låna på bibliotek.

Du som själv har migrän kan läsa någon av böckerna redan nu och om du känner igen dig så kanske metoden kan hjälpa även dig? Då hinner du prova och kanske få en smärtfri julhelg. Det är värt ett försök. På hemsidan finns flera tips på hur man kan göra för att hålla sitt blodsocker stabilt, vilket är nyckeln när det gäller denna metod.

Du som känner någon som har migrän har chansen att ge den personen en bok som kanske kan förändra deras liv. I vart fall är det inte farligt med en bok och metoden har inga biverkningar, snarare bonusverkningar! Bra mat regelbundet stärker kroppen. I väntan på forskning får var och en prova själv – som tur är med en ofarlig metod.

Önskar er alla en smärtfri december!

Kristina Ahlström