Rodolfo Lows metod

Migrän har länge beskrivits som en gåtfull sjukdom. Så är det inte om man blir hjälpt av Rodolfo Lows metod. Professor Rodolfo Low har redovisat en metod och teorin om vad som kan orsaka migrän. Enligt honom är migrän en omvänd diabetes och man är fri från migränanfall om man håller blodsockret stabilt.

Jag vet inte om det är bukspottkörteln som överreagerar men jag vet att om jag lever så att mitt blodsocker är stabilt, så är jag fri från migrän. Vilket jag har varit sedan augusti 1990. Helt fantastiskt. Äter tre huvudmål och tre mellanmål varje dag, vid ungefär samma tider helg som vardag. Planering krävs men det är underbart att inte ha ont i huvudet.

I väntan på att metoden utvärderas vetenskapligt är det bara för varje migränpatient att prova själv. Om man vet att det är migrän man har är det ofarligt att prova metoden. Man ska äta som Livsmedelsverket rekommenderar. Bra mat för alla.

Uppgifterna på denna webbplats är i stor utsträckning hämtat från min bok Fri från migrän – Orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar. Flera läsare har provat metoden med lyckat resultat. Du kan läsa om dem här.

Kristina Ahlström

#blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *