Julklappstips 7 december

Moa och migränmonstret

”Gun-Britt Ahlström och Kristina Ahlström, som efter många års svåra migränanfall blev symptomfria, har skrivit en mycket läsvärd bok för barn om hur det är att ha migrän. Eva Lindén har gjort åtskilliga väldigt fina illustrationer till texten.”

”Moa och migränmonstret ger mig som vuxen läsare en tydlig känsla för hur det är att vara liten och plågas av återkommande svår migrän. Det är lätt att bli engagerad i Moa och lida med henne när hon får sina anfall.”

”Att förställa sig den svåra huvudvärken som ett monster, som smyger sig fram och anfaller, är verkligen en fullträff! Begreppet migrän blir så mycket mer konkret på detta sätt. Moa och migränmonstret är en mycket välskriven och lärorik bok.”

Så skriver Bokskorpionen som bloggar om e-böcker och har läst boken om Moa och migränmonstret, som finns både som tryckt bok och som e-bok: Läs hela recensionen av Bokskorpionen.

Läs mer om boken här.

Boken finns att beställa i nätbokhandeln eller din fysiska bokhandel. Den finns både som tryckt och som e-bok. Den finns även att låna på bibliotek.