Julklappstips 21 december

Rodolfo Low – tack!

För att läsa Rodolfos egen berättelse om hur han blev fri från migrän kan man hitta den svenska översättningen på bokbörsen, den är från 1989 och kan vara intressant om man vill läsa hans egna ord om hur han sökte och fann en metod som hjälpt honom och flera andra att bli fria från migrän.

I böckerna Fri från migrän berättar jag om hans metod och hur den framgångsrikt har hjälpt mig och flera andra. I Moa och migränmonstret berättar vi historien utifrån Moa som är 8 år.

Jag är så tacksam för att Rodolfo Low delade med sig av sina vetenskapliga studier och att Svenska förlaget översatte dem till svenska! När jag läst den på svenska i augusti 1990 kände jag igen mig och började genast att leva enligt hans metod – och blev bra! Nu försöker jag få en vetenskaplig utvärdering av metoden så att vi kan få reda på vad det är som gör oss friska – är det en överaktiv bukspottkörtel eller något annat? Först därefter kan det komma metoden användas inom sjukvården och ges som behandling. Men fram tills dess är uppmaningen till dig som har migrän – prova metoden i 14 dagar. Om du känner att det hjälper fortsätt och prova dig fram till det som hjälper dig . Om det inte hjälper – inga biverkningar.

Önskar er alla en smärtfri jul!

Kristina Ahlström