Julklappstips 14 december

Första Fri-från-migrän-boken 5 år!

Stort GRATTIS till alla som medverkade tillden första Fri-från-migrän-boken!

Onsdagen den 10 december 2014 hämtade jag de första exemplaren av boken Fri från migrän – Orsak och botemedel vid en av våra stora folksjukdomar, MIAB Förlag. Det var en stor dag. Efter att själv varit fri från migrän sedan augusti 1990, flera år av information om metoden varav några år på slutet av 90-talet mer intensivt och från och med 2013 mer aktivt.

I januari 2014 började jag på allvar att skriva boken om metoden som så framgångsrikt hjälpt mig och flera andra. Rodolfo Lows metod om stabilt blodsocker. Att vid sidan av mitt arbete skriva boken på kvällar och semester var krävande och också roligt. Men slutspurten november 2014 var verkligen intensivt så det var en fantastisk känsla att hålla den första tryckta boken i min hand.

Nu har det gått 5 år sedan dess. Vi har sålt en del böcker och lämnat till journalister och forskare. Resultatet är flera patienter som blivit bra men än ingen forskning eller kritisk artikel i media. Nästa år får vi hoppas att någon forskare blir intresserad så att vi äntligen kan få metoden utvärderad vetenskapligt.

Tills sjukvården informerar om metoden, som är utan biverkningar och ofarlig att pröva om man vet att man har migrän, behöver vi hjälpas åt att sprida information till de som ännu inte känner till metoden. Utan forskning kan vi inte veta vem som blir hjälpt, därför är uppmaningen till alla med migrän att prova.

De två faktaböckerna om metoden och barnboken om Moa och migränmonstret finns alla som tryckta böcker att beställa i bokhandeln. Några exemplar finns även att köpa i Hedengrens bokhandel, Stureplan, Stockholm. Alla böckerna finns dessutom som e-böcker både att köpa och låna på bibliotek. De tryckta böckerna finns också att låna på bibliotek.

Tipsa någon med migrän om böckerna – Kanske blir det den bästa julklappen!

Önskar alla en smärtfri helg!

Kristina Ahlström